B VipIT Group rendszeragzda szolgáltatások

A VipIT Group Kft.

Háttér történet, hitvallás, hogy jutottunk idáig.

Miért?

A profi IT közeg eljuttatása a kisebb-nagyobb irodákba, ahol nem engedhetik meg maguknak a cégvezetők, hogy főállású informatikust foglalkoztassanak a hét minden napján. Kezdetben ezzel a céllal jött létre a VipIT Group, annak idején még csak fantázianévként szerepeltünk. Komplexitásunkat tekintve úgy gondoltuk, hogy rendszergazda szolgáltatásainkat külön fejezetként jelenítjük meg az interneten.

Rólunk

Csapatunk fiatalos a 30-as éveiben járó szakemberekből tevődik össze. A cég, mint VipIT Group Kft. 2014 óta létezik, több magánvállalkozás utódjaként egyesülve 100%-ban magyar tulajdont képviselve.

Célcsoportunk

Ügyfeleink nagy része ajánlásból származik, ezért is törekszünk közvetlen viszonyt kialakítani, ez ugyanis fontos számunkra a sikeres és hosszú távú együttműködéshez! Elsősorban a KKV szektor és magánemberek részére nyújtunk rendszergazda és digitális marketing szolgáltatásokat.

Próbáljuk tevékenységünket minél komplexebb alapokra helyezni, így ha ránk bízza rendszergazdai feladatait, részt veszünk a számítógéppark fejlesztésében, akár a honlap tervezésben, domain cím foglalásban, internet szolgáltató váltásban, és még sorolhatnánk!

“Mi már kijártuk az utat, iskolát, megismertük azokat az embereket, szolgáltatókat akikkel érdemes IT infrastruktúrába belekezdeni, így Önnek ezeket a köröket megspóroljuk!”

Kovács János Zoltán

vezető rendszergazda, fejlesztés

rendszergazda Kovács János Zoltán

Mi vagyunk a megoldás!

Amennyiben visszatérő informatikai problémái vannak, amit Ön vagy rendszergazdája nem tud megoldani vagy csak egyszerűen nem elégedett
a jelenleg igénybe vett informatikai segítséggel, fontolja meg rendszergazdai felügyeletünket! Bízunk abban, hogy sokrétűségünk elnyeri tetszését és hamarosan a partnereink közt üdvözölhetjük!
Kérjen ingyenes állapotfelmérést!