B Havidíjas rendszergazda szolgáltatás és IT felügyelet!

Havidíjas rendszergazda szolgáltatás

Szerződéses ügyfeleink részére az év 365 napján rendszergazdai felügyelet!

Informatikai szolgáltatások a felhőből!

Az IT infrastruktúra átalakulóban van az elmúlt néhány évben. Nincs már oly mértékben szükség a KKV szektorban főállású it rendszergazdákra, mert a felhasználók otthonról is hoznak némi tudást. A IT Outsourcing megoldás, körülbelül negyedeli az informatikai munkára kiadott összegeket.

Személyesen

Rendszergazdánk az előre ütemezett karbantartásokon kívül azonnali kiszállással is segít megoldani a felmerülő informatikai problémákat.

Online

A távoli asztallal szakértő munkatársainknak nem indokolt a helyszíni hibaelhárítás, az interneten keresztül is meg tudják oldani a felmerülő problémákat.

Telefonon

Az azonnali reagálást igénylő feladatokat lehetőség van telefonon is jelezni a kirendelt rendszergazdájuknak.

Milyen előnyei származnak, ha havidíjas rendszergazda szolgáltatásunkat választja?

R

folyamatos IT felügyelet eszközei felett

R

rendszeres mentések felügyelete

R

rövid határidejű hibajavítás

R

nincs külön kiszállási díj

R

tervezhető üzemeltetési költségek

R

profi, sokrétű háttércsapat

R

rendszeres eszköz riport, állapotfelmérés

R

mindig elérhető ügyfélszolgálat

A három fő alapelvünk a rendszertervezés kialakításában

Egy VipIT Group Kft. által távfelügyelt cég az internet adta lehetőségeket kihasználva folyamatos monitoring alatt van,
így biztosított számukra a zavartalan munkavégzés!

IT Biztonság

A külső és belső behatások adta fenyegetettség elleni felkészülés, mely a jogosultság kiosztásban, távoli hozzáférések kontrollálásában és a biztonsági mentések ütemezésében nyilvánul meg. Katasztrófa utáni visszaállítási ütemterv!

Költséghatékonyság

Törekszünk az időtálló, környezetbarát virtualizált technológiák kialakítására. Célunk, hogy minden ügyfelünk részére megfelelő hardver elemeket válasszunk a feladatok elvégzésére. Teljesítmény optimalizálás.

Zavartalan működés

Hibás hardverelemek felderítése, a felesleges programok tisztítása (pl. toolbar, felugráló reklám ablakok). Hálózati meghajtók felcsatolása, nyomtatók telepítése, operációs rendszer és dokumentum kezelő alkalmazások frissítése. Update!

Mindenre igennel válaszolna?

Szívesen foglalkoztatna egy olyan rendszergazdát, aki az Ön informatikai rendszere folyamatos és stabil működtetésével a profittermeléséhez is biztonságot nyújt?

Előfordult már cégénél, hogy a legrosszabb pillanatban eltűnt egy dokumentum vagy egy fontos levél, miközben rendszergazdája elérhetetlen volt?

Inkább Ön keresett rá az interneten egy számítástechnikai kérdés megoldására, mert a rendszergazda előtt kellemetlenül érezte magát az ismeretlen szavak miatt?

Otthonról, külföldről vagy csupán okos telefonjáról akarta elérni céges levelezését, de nem volt, aki ezt beállította volna?

Felügyelt szerver

Felügyelt kliens

blokkolt napi támadás

év tapasztalat

Mi vagyunk a megoldás!

Amennyiben visszatérő informatikai problémái vannak, amit Ön vagy rendszergazdája nem tud megoldani vagy csak egyszerűen nem elégedett
a jelenleg igénybe vett informatikai segítséggel, fontolja meg rendszergazdai felügyeletünket! Bízunk abban, hogy sokrétűségünk elnyeri tetszését és hamarosan a partnereink közt üdvözölhetjük!
Kérjen ingyenes állapotfelmérést!