×

A megadott időközökön kívül 0-24-ben szerződéses partnereink a szerződésben megadott e-emailben és telefonon érhetnek el minket. Rendszergazda szolgáltató cég vagyunk, ezért irodánkba előzetes bejelentkezés szükséges!

1Központi tel.: +36 1/445-0006
2ugyfelszolgalat@vipit.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hétfő-Péntek: 8:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Iroda: 1037 Budapest, Bécsi út 324.

WINDOWS • LINUX • MAC

KKV-k részére rendszergazda szolgáltatás tervezhető költségekkel, az egész ország területén

Olyan vállalatoknak, intézményeknek nyújtunk eseti és havidíjas rendszergazda szolgáltatást, ahol a számítógépek darabszáma 1 és 300 közé tehető. Meglévő Ügyfeleinknél jelen vagyunk teljes rendszergazda csapatként, de gyakori kérés a belső informatika támogatása is, egy-egy üzemeltetési feladatban.

SZOLGÁLTATÁSUNK ALAPJAI
RENDSZERSZINTŰ TÁMOGATÁS

Szolgáltatásaink kialakítását sok éves rendszergazdai tapasztalatainknak köszönhetjük. Tartalmazza mindazokat a rendszerüzemeltetési feladatokat, amelyekkel egy vállalat informatikai hátterét folyamatosan biztosítani tudjuk.

MONITOROZÁS

0-24 órában működő monitorozó rendszerünk segítségével felkészülhetünk egy esetleges rendszerkarbantartásra, vagy egy bekövetkezett hibáról sms-ben, e-mailben azonnal értesülünk.

ÜTEMEZETT KARBANTARTÁS

Havidíjas rendszerkarbantartási szolgáltatásainknál az automatizált folyamatokon kívül távoli és helyszíni karbantartásokat is végzünk.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Legtöbb esetben a rendszergazda néhány percen belül távolról, helyszíni kiszállás nélkül segíteni tud, a felmerülő szoftveres hibák elhárításában. Időkeret nélküli mobil elérhetőséget biztosítunk, hogy akkor tudjunk segíteni amikor tényleg szükség van ránk.

FELMÉRÉS ÉS
EGYSÉGESÍTÉS

Szintrehozó telepítés, előre definiált program listák, hogy minden operációs rendszer és felhasználói office csomag egyformán és azonos módon működjön.

MILYEN FORMÁBAN?
RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁSOK

Ügyfeleink legtöbb esetben a havidíjas rendszergazda szolgáltatás mellett döntenek, mert így bátran, bármikor, bármilyen informatikai problémával fordulhatnak hozzánk. A rendszerkarbantartásba beletartoznak olyan szolgáltatások, amik a számítógépek, szerverek és hálózati eszközök folyamatos felügyeletét biztosítják!

ESETI
MEGBÍZÁS

Akkor javasolt, ha azonnali beavatkozásra van szükség Budapest és vonzáskörzetében.

Óradíjas elszámolás

nincs havidíj, óra alapú elszámolás az elvégzett munka után

Akár még aznap

igény esetén rendszergazdánk még aznap megkezdi a hibajavítást

Kisebb irodáknak

számításaink szerint éves szinten 4-5 segítségnyújtásig érdemes igénybe venni

HAVIDÍJAS
RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

Fontos a kiszámíthatóság és az ütemezett rendszeres jelenlét, mindig van egy rendszergazda telefonszám ami elérhető.

Folyamatos felügyelet

a szerver üzemeltetés és kliens számítógépek folyamatos monitorozása

Ütemezett helyi karbantartás

rendszerüzemeltetés nem csak távolról, helyszíni kiszállások

Korlátlan segítségnyújtás

telefonon, e-mailben és távoli asztallal is egyaránt

KIHELYEZETT
RENDSZERGAZDA

Ha folyamatos informatikai támogatásra van szükség. A napi egy-két órától a folyamatos jelenlétig lehetőség van rendszergazda kihelyezésre.

Minden munkanapon

szabadság nélkül, folyamatos helyettesítések

Minden költség elszámolható

a rendszergazda bérszámfejtése, bejelentése a mi gondunk, havi áfás számlát állítunk ki az elvégzett munka után

Az eszközöket mi biztosítjuk

a számítógép szereléshez szükséges notebookot, szerszámokat

RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁSOK

Gyors informatikai beavatkozás, pár percen belül távolról vagy akár aznapi kiszállással.

MIÉRT JOBBAK SZOLGÁLTATÁSAINK A KONKURENCIÁHOZ KÉPEST?

A kérdésre nincs megfelelő válasz, hisz nem dolgoztunk az összes rendszergazda szolgáltatást kínáló céggel együtt, ellenben hisszük, hogy a jó rendszergazda elérhető minden nap, esetenként még hétvégén is, rugalmasan kezeli a problémákat és garanciát vállal a munkájára.

IT BIZTONSÁG

Kiemelten fontosnak tartjuk az adatok védelmét, ezért folyamatosan dolgozunk és finomítjuk a felügyelt informatikai hálózatainkat.

 • Automatizált biztonsági mentések
 • Windows és program updatek futtatása
 • Víruskereső riportok kiértékelése
 • Szerverek monitorozása
 • Spam szűrés
 • Biztonsági kockázatelemzés

KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG

Előre meghatározott havidíjas rendszergazda szolgáltatási díjakkal dolgozunk, ezért céged számára nincsenek rejtett költségek.

 • Nincs kiszállási különdíj
 • Nincs ügyfélszolgálat használati felár
 • IT rendszer optimalizálása
 • Javítási idő alatt cseregép biztosítása
 • Fizikai helyett virtuális gépek használata

GARANCIA

Több mint tíz éves tapasztalatunk, az informatika szakma iránti elköteleződés és az érthető kommunikáció biztosítja a rendszergazdai szolgáltatás alapját.

 • Kipróbált megoldásokkal dolgozunk
 • Zavartalan működés

EXTRA SZOLGÁLTATÁSAINK

Rendszergazda cégként a havidíjas szolgáltatásokon felül különféle informatikai problémákra kínálunk megoldásokat. Csomagjaink szabadon variálhatók egymással, pl. szerver üzemeltetés létezik felhasználói támogatás nélkül.

Informatikai rendszer költöztetés

A már meglévő számítógépeket, hálózati elemeket és egyéb munkaállomásokat, nem minden esetben lehet egy az egyben áttelepíteni, alkalmazkodni kell az új iroda kialakításához. Rendszergazdáink szétszedik, igény esetén átszállítják és összeállítják a hálózatot.

Hardver és szoftver kereskedelem

A magyar piacot meghatározó disztribútorokkal partneri szerződésben állunk, így szinte bármilyen hardver eszközt pár napos határidővel beszerzünk..

Vírusvédelem

A Windows 10-ben már alapból kapunk a Microsofttól vírusvédelmet, de tapasztalataink azt mutatják, hogy olykor téves riasztásokat generál és a felhasználóknak is nehézkes a kezelése. Javaslatunk az ESET NOD32 régóta meghatározó szereplője a vírusvédelemnek.

Belső IT támogatása

Olyan esetekben szokták kérni a segítségünket, ahol jelen van állandó rendszergazda, de nincs elég kapacitása egy újonnan bevezetendő rendszerre. Részt veszünk a migrációs folyamatokban, kialakítjuk az új rendszereket és igény esetén vállaljuk a rendszerkarbantartás.

Informatikai szabályzat

Az esetek többségében nem találkozunk helyi szabályzatokkal, rendszerleírásokkal. A GDPR is megkövetel néhány alapvető szabályozást. Átvizsgáljuk és rendszergazdánk kialakítja az adatbiztonsághoz szükséges dokumentumot.

VOIP és IP telefon kiépítése

A régi, elavult analóg rendszerű telefonközpontok ideje lejárt. Egy új VOIP központ képviseli mindazokat a funkciókat, ellenben sokkal rugalmasabb szabályokkal! Eltörli a földrajzi határokat, bárhol akár mobiltelefonon is képesek leszünk egy hívást lebonyolítani.

Cloud alapú adatmentés

A legtöbb szerver rendszeres adatmentése fizikailag nincs elkülönítve. Ez elemi kár esetén akár a teljes adatállomány megsemmisítését eredményezheti. Ezért találtunk ki egy olyan konstrukciót, ahol földrajzilag lekülönülve, biztonságban tárolhatjuk a fontos adatokat.

Rendszertervezés

Induló vállalkozások számára informatikai támogatás. Közösen meghatározzuk pontosan milyen eszközökre van szükség a munkához. Beszerezzük és be is üzemeljük a telephelyen. Működő vállalkozások esetén átvizsgáljuk és optimalizáljuk a lassú szolgáltatásokat.

WINDOWS RENDSZERGAZDA

SZÁMÍTÓGÉP FELÜGYELET

LINUX & MAC RENDSZERGAZDA

HÁLÓZAT ÜZEMELTETÉS

havidíjas rendszergazda szolgáltatás Budapesten és informatikai támogatás
TOP