×

A megadott időközökön kívül 0-24-ben szerződéses partnereink a szerződésben megadott e-emailben és telefonon érhetnek el minket. Rendszergazda szolgáltató cég vagyunk, ezért irodánkba előzetes bejelentkezés szükséges!

1Központi tel.: +36 1/445-0006
2ugyfelszolgalat@vipit.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hétfő-Péntek: 8:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Iroda: 1037 Budapest, Bécsi út 324.

VÁLLALKOZÁS • INTÉZMÉNY • STARTAP CÉGEK

Cégek, intézmények számára havidíjas rendszergazda szolgáltatás fix árazással az egész ország területén

Több mint 10 éves tapasztalatból alakítottuk ki havidíjas rendszergada szolgálatunkat elsősorban a KKV szektor és intézmények részére

SZOLGÁLTATÁSUNK TARTALMAZZA
KOMPLEX RENDSZERÜZEMELTETÉS

A rendszerkarbantartás tartalmazza mindazokat az informatikai probléma megoldásokat amivel Ügyfeleink találkozhatnak munkájuk során. Bele tartozik a munkaállomások védelme, víruskereső, Windows frissítések és irodai programok pl. Microsoft Office telepítése. Szerverek védelme, 24 órás monitorozása, hiba esetén azonnali beavatkozás. A biztonsági mentések folyamatos ellenőrzése és a biztonsági kockázatot jelentő javítások telepítése is szintén a mi feladatunk. A rendszergazda szolgáltatás alapja még az esetleges beállítások elvégzése, új kollégák felvétele a rendszerbe. Hibás számítógépek hardveres és szoftveres javítása.

Nincs két egyforma cég, ezért havidíjas rendszergazda támogatásunk árának számtalan befolyásoló tényezője lehet.

A feltüntetett árak budapesti cégre kalkulálva készültek. Az ONLINE* rendszergazda csomag kivételével minden ajánlatunk tartalmaz havi 3 db helyszíni kiszállást (egy tervezett és két rendkívüli hibaelhárítást).

HAVIDÍJAS RENDSZERGAZDA
SZERZŐDÉS ELŐNYEI

Rendszergazdád feladata, hogy Céged mindig megfelelően működő Informatikával rendelkezzen!

Dedikáltan mindig ugyan az az IT csapat foglalkozik rendszereddel. A személyes kapcsolattartás érdekében ütemezett helyszíni rendszerkarbantartásokat végzünk.

HOGYAN MŰKÖDIK EGY
TERVEZETT RENDSZERKARBANTARTÁS

Előre egyeztetett időpontokban rendszergazdáink telephelyeden, általában olyan kérések vagy hibák megoldását végzik el, amit távolról nem lehet megtenni. Számítógép számtól függően általában 1-2 óra alatt elvégezhető a rendszerkarbantartás.

SZÁMÍTÓGÉP
KARBANTARTÁS

01

Időszakos hardver ellenőrzések, memória (RAM) és merevlemez (HDD) teszt amit célszerű időközönként elvégezni. Hiba esetén gyorsan cseréljük a hardver elemet. A felhasználás körülményeitől függ, de a portalanítás is fontos karbantartása egy számítógépnek.

FELHASZNÁLÓI
TÁMOGATÁS

02

Tapasztalatból mondjuk, hogy ha a rendszergazda kiérkezik a telephelyre, biztosan előkerül néhány olyan kérés ami a felhasználók munkáját nagyban megkönnyítené, de hibaként nem jelentették helpdesk rendszerünkben.

SZERVER HELYSZÍNI
KARBANTARTÁS

03

Szerverrel rendelkező ügyfeleinknél a szünetmentes tápegység ellenőrzése adja a rendszergazdának az állandó helyszíni feladatot, minden más hibáról monitorozó rendszerünkben értesülünk és megoldható távolról is.

OPERÁCIÓS RENDSZER
KARBANTARTÁS

04

A szoftverek automatikus frissítései általában rendszergazdai jogosultságot követelnek meg, ezért ezeket a javítócsomagokat a karbantartást végző IT szakember végezheti el.

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Időkeret nélküli mobil elérhetőséget biztosítunk a céghez rendelt rendszergazdához, hogy akkor tudjon segíteni amikor szükség van rá.

HELPDESK

Egy feladat, vagy meghibásodás bejelentése történhet on-line is helpdesk rendszerünkön keresztül. Rendszergazdáink folyamatos értesítéseket kapnak telefonjukra a bejelentett hibajegyekről.

ON-LINE TÁVSEGÍTSÉG

A leggyorsabb segítség, helyszíni kiszállás nélkül, Teamviewer programmal átvesszük a gép felett az irányítást és rendszergazdánk elvégzi a javítást.

EGYSÉGESÍTÉS

Szintre hozó telepítéseket végzünk, előre definiált programlisták alapján. Célunk, hogy minden operációs rendszer és applikáció egyforma verzióval és működéssel rendelkezzen.

FOLYAMATOS MŰKÖDÉS

Egy átgondolt infrastruktúra rendelkezik redundáns eszközökkel, ma már virtuális gépekkel költség nélkül kialakítható és ezen túl előre definiált stratégiákkal rendszerleállás esetére.

ÜTEMEZETT KISZÁLLÁS

Néhány rendszerkarbantartási feladatot kizárólag a helyszínen lehet elvégezni, ezért tervezünk havi rendszerességgel rendszergazda kiszállást ügyfeleinkhez.

WINDOWS RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

SZÁMÍTÓGÉP FELÜGYELET ÉS JAVÍTÁS

LINUX & MAC RENDSZERGAZDA SZOLGÁLTATÁS

HÁLÓZAT ÜZEMELTETÉS ÉS ÉPÍTÉS

havidíjas rendszergazda szolgáltatás Budapesten és informatikai támogatás
TOP