×

A megadott időközökön kívül 0-24-ben szerződéses partnereink a szerződésben megadott e-emailben és telefonon érhetnek el minket. Rendszergazda szolgáltató cég vagyunk, ezért irodánkba előzetes bejelentkezés szükséges!

1Központi tel.: +36 1/445-0006
2ugyfelszolgalat@vipit.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hétfő-Péntek: 8:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Iroda: 1037 Budapest, Bécsi út 324.

MIÉRT FONTOS A TERVEZÉS?

Egy szerver telepítésénél fontos szempont az elsődleges felmérés és az átfogó pontos tervezés. Segítünk meghatározni a szükséges szerver alkalmazásokat, beszerezni a megfelelő konfigurációt és szükség esetén betanítani az új funkciókat.

A cégek működését nagyban segítheti pozitív irányban egy mindig elérhető, jól beállított gyors szerver üzembe helyezése, ugyanakkor rengeteg bosszúságot és hátrányt is jelenthet a vállalat életében.

SZEMÉLYRE SZABVA

Nem hiszünk az "előre telepített" szervekben. Más szolgáltatók az azonnali bevételek miatt készen, gyakran szakértelem hiányában értékesítik az olykor több éves elavult konfigurációkat.

ÜZEMELTETÉSSEL

Nem hagyjuk magára Ügyfeleinket a szerver telepítés után sem. A kész szerverre lehetőség van havidíjas konstrukcióban szerver üzemeltetést kérni.

SZERVER BÉRLÉS

Ha virtuális szerver akkor a Microsoft Hyper-V, fizikai szerver esetén a DELL szolgáltatja a kiemelt rendelkezésre állási időt. A szerverek elhelyezése Telekom szerverterem.

WINDOWS SERVER
TELEPÍTÉS

  • Költséghatékonyság
  • Megbízhatóság
  • Management

LINUX
SERVER
TELEPÍTÉS

  • Költséghatékonyság
  • Megbízhatóság
  • Management
szerver telepítés, windows szerver telepítés, linux szerver telepítés
TOP