×

A megadott időközökön kívül 0-24-ben szerződéses partnereink a szerződésben megadott e-emailben és telefonon érhetnek el minket. Rendszergazda szolgáltató cég vagyunk, ezért irodánkba előzetes bejelentkezés szükséges!

1Központi tel.: +36 1/445-0006
2ugyfelszolgalat@vipit.hu

ÜGYFÉLSZOLGÁLAT

Hétfő-Péntek: 8:00 - 18:00
Szombat: 9:00 - 13:00
Iroda: 1037 Budapest, Bécsi út 324.

AZ INFORMÁCIÓBIZTONSÁG
MINT FONTOSSÁGI TÉNYEZŐ

Informatikai felmérésünk rámutat a jelenlegi infrastruktúra hiányosságaira, vagy a felesleges túlbiztosításokra és javaslatot ad a megnevezett hibák javítására. Legtöbb esetben azt tapasztaljuk, hogy a szükséges eszközök rendelkezésre állnak, ugyanakkor nem használják ki a benne rejlő lehetőségeket.

Munkánk során sokszor találkozunk olyan alapvető biztonsági kockázatot jelentő megoldásokkal melyek a megfelelő szakmai háttér birtokában garantáltan nem kerültek volna alkalmazásra.

A nemzetközi elemzések rámutatnak, hogy a cégek számára fontos az informatikai biztonság, ugyanakkor a gyors, precíz és költséghatékony munkafolyamatok elengedhetetlenek számukra. Ezért olyan innovatív technológiákra van szükség amelyekkel garantálható mindez.

HA NEM VAGY BIZTOS AZ INFORMATIKAI RENDSZEREDBEN

Vedd fel velünk a kapcsolatot és rendszergazdánk készít egy rendszerleírást
aminek a segítségével már el lehet indulni.

FELMÉRÉS KÉSZÜLHET

SZÁMÍTÓGÉPEK

Kliens és szerver számítógépek ellenőrzése, legfőképp a telepített program csomagok és a számítógépek beállításainak a vizsgálata.

HÁLÓZAT ELEMEK

Fizikai végpontvédelem és külső bejutás vizsgálat. Idegen számítógép viselkedése a hálózatban. Védetlen informatikai eszközök keresése.

WEBES ALKALMAZÁSOK

A belső hálózat részét nem képező, de mégis a céghez tartozó weboldalak és más webes programoknak a vizsgálata.

informatikai felmérés, it audit, biztonsági kockázatelemzés
TOP